Σκάλες

02

Τζάκια

03

Πάγκους

04

Επενδύσεις

05

Σκαπιτσαριστά

06

Αναλαμβάνουμε κατασκευές κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε μορφή επεξεργασίας ζητηθεί:
(αμμοβολή, κοπανιστό, χτενιστό, καμμένο, αντικέ)

Επενδύσεις Μαρμάρων

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στην κατασκευή και την τοποθέτηση των φυσικών λύθων είναι βέβαιο πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες και πιο προσιτές λύσεις για το έργο σας.

Καλλιτεχνικές εφαρμογές

Διαθέτουμε - και δεν περιαυτολογούμε - τον καλύτερο Έλληνα γλύπτη σε σκάλισμα μαρμάρου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο επιθυμείτε στο μάρμαρο.

Μονώσεις Ταρατσών

Αναλαμβάνουμε μονώσεις ταρατσών της πολυκατοικίας σας ή του σπιτιού σας, που χρειάζεται προστασία από την υγρασία, την ζέστη και το κρύο.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

Στον ιδιόκτητο χώρο μας, στεγάζονται γραφεία, αποθήκες και εργαστήριο. Έτσι, σας προσφέρουμε τη σχεδιαστική και τεχνική μας βοήθεια – τόσο στη νέα κατασκευή όσο και στην ανακαίνιση, τη δυνατότητα επιλογής του υλικού που επιθυμείτε και την ευκαιρία να αξιολογήσετε οι ίδιοι τη δουλειά μας χωρίς περιττές μετακινήσεις. Διαθέτουμε άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα οχήματα. Κατεργαζόμαστε όγκους και πλάκες σε κάθε επιθυμητή μορφή και εκτελούμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.

logo-footer

Η εταιρεία «Hellenic Marbles» δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου και των φυσικών πετρωμάτων υψηλής ποιότητας (γρανίτες, χαλαζίες) από το 1986.

Θα μας βρείτε:

Λ. Καραμανλή 104 Αχαρναί
Tel. +30 210 2407972
Fax. +30 215 5706363
Email. [email protected]

Copyright © 2018 Hellenic Marbles. All rights reserved. Website by HellasWeb